Borbély Kriszta doktornő tudása és felkészültsége olyan figyelemmel és türelemmel társul, mely minden korábbi kellemetlen fogorvosi élményemet elfeledtette velem. Minden kezelés előtt érthetően elmagyarázza, mi fog történni, mire készüljek – így nem érzem kiszolgáltatottnak magam. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer félelem nélkül fogok fogorvoshoz menni. De Krisztának sikerült ezt elérnie. Köszönöm.

K. Nóra

Dr. Borbély Krisztinához járok fogászati kezelésre már évek óta. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, mindenkinek csak ajánlani tudom. Kedves, figyelmes, barátságos személyiségével már-már sikerült elűznie a gyermekkorból hozott fogászati beavatkozásoktól való félelmet. : ) Köszönöm az eddigi kezeléseket és további eredményes munkát kívánok!
P. Éva

Szerintem a legjobb fogorvos Hajdu Karina. Semmi félelem, semmi fájdalom. Jó kezű, alapos, precíz. Mindig arra törekszik, hogy megmentse a fogakat. Nem vagyok egyszerű eset, de végtelen türelemmel van felém. Nagyon közvetlen, kedves. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

B. Gyöngyi

Köszönettel tartozom Önöknek! Csodaszépen, elképzeléseimnek megfelelően elkészítették az új fogaimat. Csak örömmel tudok arra gondolni, hogy talán, sőt biztos, hogy ez volt fogászatilag a legjobb döntésem. Köszönettel tartozom minden dolgozójának. Persze csupa nagybetűvel. Aranyosak voltak!!

Cz. Gyula

Nagyon csúnya fogínybetegséggel kerestem fel Önöket. Első perctől kezdve Dr. Patai Korina doktornő kezelt és kezel a mai napig. Doktornőről csak pozitív gondolataim vannak. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájával és a szakmai tudásával. Nem voltam könnyű páciens, de mindvégig pozitívan és kedvesen állt hozzám. Természetéből adódóan egy nagyon kedves, intelligens, mindig jó kedélyű, ami nagyon fontos volt nekem. Munkája kifogástalan és precíz. A jövőben is bizalommal szeretnék fordulni hozzá.

B. Mihály

Örömmel fogadjuk javaslatait, melyeket igyekszünk megfogadni, hogy Ön még kellemesebben érezze magát nálunk. Elégedettsége fontos számunkra! Kérjük, ossza meg velünk véleményét a nálunk szerzett tapasztalatáról!

Online bejelentkezés

12 + 3 =

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

cím 1134 Budapest, Angyalföldi út 24/B