Sokan már tudják, hogy rendelőnktől két saroknyira megnyitottuk a Your Skin Medical orvos-esztétikai szalont, ahol a fogászatnál kellemesebb kezelések kerülnek terítékre. Sok-sok pácienssel beszélgetve felmerült az igény egy olyan hely létrehozására, mely a szépséget állítja középpontba, és igényes környezetben, kellemes hangulatban lehet szépülni magas minőségű, de elérhető árú kezelések által!

Az arc harmóniája

Az arc harmóniájához a fogakon túl nagyban hozzátartozik az arcbőr szépsége, melyet kiváló minőségű kozmetikai kezeléseinkkel érünk el, a Kleanthous prémium kategóriás arckezelésein kívül, bőrmegújító savazás, mezopenes kollagénindukció.

Power Shape 2

A Power Shape 2 egy innovatív piacvezető alakformáló gép, az arcfeszesítésen túl a test problémás részeinek feszesítését, formálását végzi, csökkenti a narancsbőrt és látványos kerületcsökkenést lehet vele elérni.

Lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés a másik sláger kezelésünk, hiszen ez manapság már biztonságosan, fájdalommentesen, elérhető áron áll a vendégek rendelkezésére. Minden nő álma, hogy időt spórolva mindig ápoltan, sima lábakkal élhesse az életét.

Várjuk Önöket szeretettel : )

Tovább a Your Skin Medical honlapjára

Online bejelentkezés

1 + 8 =

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

cím 1134 Budapest, Angyalföldi út 24/B